Is Artificiële intelligentie ook een hot topic in jouw onderneming?

Artificiële intelligentie is verzamelnaam van verschillende factoren die ervoor zorgt dat er een soort menselijke intelligentie ontstaat in technologieën.  Door software en machines met elkaar te combineren is men in staat acties te ontwikkelen die normaal door mensen dienen uitgevoerd te worden. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van goederen in een fabriek dat door middel van een camera zou uitgevoerd kunnen worden.

Artificiële intelligentie is vooral gebasseerd op verzamelde data doorheen de jaren en binnen het proces waarin jouw onderneming deze toepassing wil realiseren. Aan de hand van deze data is het mogelijk een geautomatisserd proces te onwikkelen. 

Dagelijks komen we in aanraking met AI zonder er echt bij stil te staan. Het vergemakkelijkt ons leven en we hoeven zelf niet stil te staan bij de feitelijke implementatie ervan. Anders is het wanneer je als CEO, CIO, CTO of CMO wordt geconfronteerd met gelijkaardige uitdagingen binnen de onderneming.  Hierbij sta je wel aan de ontwikkelings- en implementatiekant en dit brengt natuurlijk heel wat uitdagingen met zich mee. 

Met het doel voor ogen ontstaan er heel wat vraagtekens:

  • Begrijp je het belang van artificiële intelligentie en big data en heb je de behoefte om hierin stappen te ondernemen?
  • Wil je een voorsprong nemen op je concurrenten?
  • Maar je weet niet hoe eraan te beginnen?

Vragen die jou zeker doen nadenken op het traject dat jij met artificiële intelligentie zou willen bewandelen.  Een hot topic dat in vele ondernemingen leeft en wij een antwoord willen bieden. Ben jij op zoek naar antwoorden?

Samen met enkele gastsprekers faciliteren we een interactieve sessie rond AI en Big Data om jou een klare kijk te bieden. Kennis te maken met experten die jou een duwtje in de goede richting kunnen geven. Door deel te nemen kom je ook in aanraking met gelijkgestemden die nadenken over of misschien net gestart zijn met het implementeren van artificiële intelligentie.

Op maandag 8 en dinsdag 9 maart ’21 ontvangt Hubermont Space  Jonathan Berte (CEO Robovision) en Renout Van Hove (CEO Growthagent).

Via een interactieve sessie laten ze jou kennis maken met de onderwerpen Artificiële intelligentie en Big data.  Met heel wat kennis en expertise in hun vakgebied zijn zij de geschikte partners.

Wist je trouwens dat Robovision Scale-Up of the Year 2020 geworden is en Renout Van Hove oprichter van de The 5th Conference is?  We kijken er alvast naar uit jouw te mogen verwelkomen. 

Ja, ik schrijf me in.