Space for Development & Leisure

Training en ontwikkeling programma’s, open leerprogramma’s, strategisch overleg: Hubermont is de uitgelezen plek voor waardevolle bijeenkomsten. Van hei-sessies, seminaries, workshops tot teambuildings en aanverwante programma's. De locatie en gastvrijheid, waarbij flexibiliteit een zeer grote rol speelt, creëren de fysieke en geestelijke ruimte om te reflecteren of nieuwe ideeën te ontwikkelen, aan teambuilding te doen of gewoon te ontspannen.

Bekijk onze bedrijfsfilm

Het domein Hubermont ligt op een tweetal kilometer van de vallei van de Ourthe en het zwemoord "Maboge plage". De omgeving is de ideale plaats om te wandelen, te fietsen en te mountainbiken. Voor wie graag op het water vertoeft, zijn er ook tal van mogelijkheden om te kajakken en te raften. Paardrijden, rotsklimmen, golfen, boogschieten, speleologie zijn maar enkele van de andere activiteiten die u in de buurt van Hubermont kunt doen. Ook op cultureel vlak heeft de omgeving van Hubermont veel te bieden. Zo kunt u o.a. Keltische sites en Middeleeuwse burchten bezoeken of u helemaal laten onderdompelen in de geschiedenis van WOII.

Behoefte aan een beetje hulp om het programma samen te stellen? Het Hubermont team staat u graag bij met:

  • ondersteuning bij het organiseren van uw evenement
  • begeleiding bij natuur- en cultuuruitstappen
  • professionele trainers en instructeurs bij outdoor activiteiten
  • chefs voor uw diner en/of kookworkshops

Hubermont ligt in het hart van de Belgische Ardennen in het natuurpark Le Parc Naturel des deux Ourthes. Daartoe behoren de gemeenten La Roche, Houffalize, Bertogne, Gouvy, Tenneville en Saint-Ode. Op acht kilometer van Hubermont ligt La Roche, een toeristische trekpleister in de streek. Een aangename wandeling van een tweetal kilometer brengt je in de vallei tot bij de Ourthe. En op diverse plaatsen zijn er tal van mogelijkheden voor wandelen, fietsen, mountainbiken, kajak, rotsklimmen, speleologie, enzovoort.

Passants, puissiez-vous à toute heure

Trouver ici repos, innocence et bonheur

S’il est vrai que toujours l’on trouve en sa demeure

Ce que l’on porte dans son cœur!

A. de Lamartine

Algemene informatie

Check-in en check-out graag in overleg. Uitgebreide huishoudelijke regels op aanvraag. Huisdieren in overleg toegestaan in de openbare ruimtes.

 

Internet en televisie

Alleen in de gemeenschappelijke ruimtes is er gratis WiFi voor alle gasten. 

Offerte op maat

Graag vernemen we uw voorkeuren en verdiepen we ons in uw doelgroep en doelstellingen. Hierbij houden we rekening met de gewenste ingrediënten en randvoorwaarden.