La Vallée, professionele accommodatie voor groepstrajecten

La Vallée biedt 10 kamers met eigen badkamer en directe toegang tot de tuin. Er zijn 3 twin rooms, 3 double rooms en 4 twin rooms die ook double rooms kunnen zijn.

De grote centrale zaal biedt ruimte tot 20 personen en is voorzien van flipcharts, een projector en een projectiescherm. Deze flexibele ruimte biedt de mogelijkheid om zowel met als zonder tafels te vergaderen. De 2 break-out ruimtes zijn ook voorzien van flipcharts. Hier kunt u zich in kleinere groepen opsplitsen om in alle rust te werken. Er is wifi beschikbaar in alle gemeenschappelijke ruimten van het gebouw.

De keuken is semi-industrieel uitgerust zodat de kok op een comfortabele manier aan de slag kan. De eettafel biedt plaats aan 10 personen. Voor grotere groepen wordt de grote zaal gebruikt. Daar is er tevens een gezellig salon met open haard. Ideaal om te ontspannen voor het knapperend haardvuur met zicht op de vallei en de zonsondergang.  Bekijk hier de presentatie van La Vallée (pdf)

Vanaf prijs € 1 200,00 per weekend  

Mogelijkheid om La Colline & La Vallée samen te huren met een maximum van 60 personen in totaal. 

Vraag vrijblijvend jouw voorstel aan

Spaces La Vallée

Ruime centrale ruimte met spectaculair uitzicht op de vallei.  Hier kunnen groepen bij de open haard gezellig samen komen.

Kamers La Vallée

Alle 10 ruime en lichtrijke kamers met eigen sanitair bieden direct toegang tot de tuin met panoramisch uitzicht op de vallei.

Landerij

Achter het gebouw ligt een groot gebied met diverse weilanden en een panoramisch zicht over de Ardennen, richting Luxemburg en de vallei van de Ourthe. De gasten kunnen van de tuin gebruik maken om zich te ontspannen of met een coach outdoor activiteiten te organiseren. Bij mooi weer is het er ook heerlijk toeven voor de maaltijden of koffiepauzes.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief