La Colline, professionele accommodatie voor groepstrajecten

De groepsaccommodatie La Colline bestaat uit drie aan elkaar geschakelde gebouwen.

De School (1860) is vandaag ingericht als plenaire vergaderruimte voor het volledige gezelschap en sluit aan op de voormalige boerderij waar 5 kamers zijn ondergebracht. Het grote hotelgebouw omvat nogmaals 15 kamers, eetgelegenheid, bistro met wijnkelder, café, sauna en salon waar u gezellig kan vertoeven na een inspannende dag.

La Colline telt in totaal 20 hotelkamers: elke kamer heeft een eigen badkamer en is voorzien van bed- en badlinnen. Er zijn 16 twin rooms, 1 double room en 3 double rooms met extra single bed. Elke kamer beschikt over een bureau en een kledingkast. Groepen kunnen in één multifunctionele ruimte werken en gebruik maken van een overheadprojector of flipcharts, of zich opsplitsen en gebruik maken van de verschillende subruimtes.  Zo kunt u rust, ruimte en efficiëntie combineren. Er is wifi op het gelijkvloers deel van het hele gebouw.  Bekijk hier de presentatie van La Colline (pdf)

Vanaf prijs € 3 200,00 per weekend  

Vanaf prijs € 4 000,00 per lang weekend

Vanaf prijs € 5 300,00 per week 

Deze prijzen zijn exclusief BTW. 

Mogelijkheid om La Colline & La Vallée samen te huren met een maximum van 60 personen in totaal. 

Vanaf prijs €  5 250,00 per weekend

Vanaf prijs € 5 950,00 per lang weekend

Vanaf prijs € 7 750,00 per week 

Deze prijzen zijn exclusief BTW. 

Vraag vrijblijvend jouw voorstel aan

Ruimten La Colline

De volgende ruimtes van La Colline staan tot uw beschikking:

  • L'école, een plenaire ruimte met aangenaam daglicht voor maximaal 60 personen in het voormalige schoolgebouw anno 1860.
  • In de voormalige boerderij bevinden zich op het gelijkvloers een woonkamer met open haard en televisie. Op de eerste verdieping vinden we nog een extra break out room terug.
  • Ruim restaurant, bar en zithoek met open haard bieden een panoramisch zicht over de vallei
  • Tuin en terras
  • Bistro met wijnkelder, sauna en bruin café in de benedenverdieping van het gebouw.

Restaurant

In het restaurant met panoramisch uitzicht kunnen 60 gasten plaats nemen voor de maaltijden. De keuken is semi-industrieel uitgerust zodat de Hubermont-chef er op een comfortabele manier aan de slag kan. In een hoek van de restauratieruimte bevinden zich ook een open haard en een bar: een prima plek voor een aperitief of koffie. De zaal loopt over in de tuin met terras en prachtig vrij en weids uitzicht.

Zithoek met open haard

In de zithoek is het gezellig napraten bij de bar of aan de open haard. Formele gesprekken gaan hier feiloos over naar informele converstaties. Diverse soorten Belgisch bier staan hier voor u klaar.

Bistro met wijnkelder

Een uitgelezen selectie van wijnen laat zich graag proeven in het gezellige kader van bistro met wijnkelder.
Goed geconserveerd, ondergronds, zoals dat past voor een wijnkelder.

Ook hier kunt u na een inspannende dag gezellig genieten van het informele kader. 

Landerij

Achter het gebouw ligt een groot gebied met diverse weilanden en een panoramisch zicht over de Ardennen, richting Luxemburg en de vallei van de Ourthe. De gasten kunnen van de tuin gebruik maken om zich te ontspannen of met een coach outdoor activiteiten te organiseren. Bij mooi weer is het er ook heerlijk toeven voor de maaltijden of koffiepauzes.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief