Space for... is nu meer dan ooit van toepassing.

2 september 2020 Space for... is nu meer dan ooit van toepassing.

Ruimte is hét sleutelwoord wanneer we met meerdere mensen bij elkaar staan of een praatje maken.
Geen fysiek contact, afstand houden en geen persoonlijke zaken uitwisselen. Dat zijn vandaag de regels, niet de uitzonderingen.

Meer dan ooit speelt "Space for" een belangrijke rol in ons leven. Net zoals "Space for" de sleutelwoorden zijn bij Hubermont Space for Development.  Het domein biedt ruimte aan twee verschillende accommodaties, elk met hun eigen stijl en identiteit. Natuur, rust en ruimte zijn de key elements waarmee rekening werd gehouden bij het verbouwen en bouwen van beide panden. Door het exclusief gebruik dat we vanaf dag één handhaven kan ieder individu gebruik maken van een eigen kamer met sanitaire cel. Vandaag zijn we ons meer dan ooit bewust dat deze luxe de standaard zal worden. 

De geboden exclusiviteit zal ervoor zorgen dat we kunnen samenkomen op een plaats waar we ons veilig voelen en geen contact hebben met toevallige passanten.

Het is eveneens onze verantwoordelijkheid de maatregelen correct toe te passen en bijeenkomsten letterlijk de ruimte te geven die ze nodig hebben. Met voldoende ruime en hoge vergaderzalen en extra break out rooms voldoen we alvast aan de voorwaarden. Ook onze gigantische tuin en de aanpalende natuur bieden de mogelijkheid om ook outdoor activiteiten te laten plaatsvinden.

Het concept "Space for development" waarop onze accommodatie is gebaseerd leent zich uitstekend in deze periode van  "leven in tijden van Corona".

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief