Luik - Bastenaken - Luik

LUIK-BASTENAKEN-LUIK - 28 APRIL 2019

Luik-Bastenaken-Luik is het traditionele sluitstuk van de voorjaarsklassiekers! De race gaat heen en weer tussen Luik en Bastenaken en vooral het tweede deel wordt gekenmerkt door steile beklimmingen.

UITGEBREIDE INFORMATIE:
Datum: 27-28 april 2019
Prijs: v.a. €179,00 per persoon (inclusief taxen)

Beleef deze wielerklassieker in Hubermont! Aangezien het parcours langs Hubermont passeert, is dit de ideale plaats om als wielerfan samen met vrienden en kennissen, klanten, leveranciers, sponsors het weekend hier door te brengen. In combinatie met het Hubermont, Space for Development en Leisure, bieden wij u het volgend Luik-Bastenaken-Luik weekend arrangement aan:

Zaterdag 27 april 2019:
Aankomst na de middag
     Ontvangst met koffie en gebak
     Avond: 3-gangen diner incl. dranken (wijn, water, koffie)
     Overnachting in 2-persoonskamer

Met de groep deelnemen aan de Luik-Bastenaken-Luik rit voor wielertoeristen. Of vrij fietsen, wandelen, streek verkennen… Wij geven graag op verzoek enkele suggesties.

Zondag 28 april 2019:
11.00 – 12:30u: brunch
17:00 – 18:00u: vaarwel snack en vertrek voorzien na het einde van de koers.

In 2018 passeerde de koers tussen 12u en 12u30 Hubermont. Uiteraard passen we de uren van de brunch aan naargelang de koers, dus voor of na passage van de wielrenners. Men kan op wandelafstand de renners in levende lijve zien passeren of men kan ook de koers op groot scherm volgen in het Hubermont center.

Prijs voor dit weekend arrangement: €179,00 per persoon (op basis van een tweepersoons kamer / toeslag eenpersoonskamer op aanvraag). De prijs voor een extra overnachting (vrijdag op zaterdag of zondag op maandag) is €49,00 per persoon (inclusief ontbijt).

De gebouwen kunnen eveneens privatief gehuurd worden (prijs op aanvraag).

Water, koffie en thee zijn het gehele weekend inbegrepen, evenals de wijn bij het diner op zaterdagavond.

Interesse? Graag mailtje aan eric@hubermont-space.com of thomas@hubermont-space.com