2020 bracht ook inzichten en opportuniteiten

7 januari 2021 2020 bracht ook inzichten en opportuniteiten

Wat een jaar. We moeten het je waarschijnlijk niet vertellen. Eentje vol uitdagingen en onduidelijkheden.  Maar ook één met inzichten en opportuniteiten voor de toekomst.

Na de eerste lockdown zou alles wel terug versoepelen en kon het normaal weer terug keren. Dat deed het ook, maar tijdelijk. Vandaag weten we dat het toch allemaal langer zal duren dan initieel gehoopt.  Toch zorgde dit nieuwe normaal voor enkele inzichten.

In het voorjaar hebben we beslist onze beide accommodaties “La Colline” en “La Vallée” ook beschikbaar te stellen voor privégebruik.  Families, vriendengroepen en ook sportverenigingen vonden de weg naar Hubermont Space wanneer de grenzen gesloten waren.  Host Thomas heeft de meest uiteenlopende verhalen gehoord en verschillende culturen mogen ontvangen.  Hartverwarmend om voor hen een oplossing te kunnen bieden.

Wie ons kent weet dat beide accommodaties onderdak bieden aan grotere groepen.  Ook hier spelen we in op de vraag door La Colline onder te verdelen in twee separate entiteiten. We staan steeds voor jou klaar voor een get away in eigen land.

Naast deze nieuwe ontwikkeling blijft Hubermont Space for development zijn focus behouden op het ontvangen en servicen van bedrijven, training- en consulting bureaus voor meerdaagse verblijven.

De jarenlange ervaring, het uitbouwen van een vast cliënteel en de lovende reacties die we steeds opnieuw mogen ontvangen bevestigen ons keer op keer dat dit onze sterkte is.

Hubermont Space, gelegen midden in de natuur, ver weg van bedrijven en industrieën mét persoonlijke touch is de ideale uitvalsbasis voor ondernemers en managers voor het geven of ontvangen van meerdaagse opleidingen.

Het is een uitdagend jaar geweest maar onze agenda ziet er veelbelovend uit. We kijken ernaar uit jullie opnieuw te mogen verwelkomen in deze oase van rust.  Voor velen is het altijd een beetje thuiskomen.