Big Data & Artificiële Intelligentie, nog steeds een hot topic

1 juli 2020 Big Data & Artificiële Intelligentie, nog steeds een hot topic

Voor welke uitdaging staat jouw onderneming?

Big Data en Artificiële Intelligentie hebben een steeds groter wordende impact op onze organisaties en samenleving. Deze evolutie, zo kunnen we het wel noemen, stelt ons voor grote uitdagingen. Vooral in het bedrijfsleven lijken AI & BD dé onderwerpen van de laatste jaren te zijn. Wat houden deze twee onderwerp exact in? Heeft mijn bedrijf dit nodig? Hoe ga ik tewerk? Waar leg ik de focus? Welke resultaten levert me dit op? Wat gebeurt er als ik de lang wacht? Wat is de impact van toenemende technologie op de relatie met onze medewerkers? Wat zijn de grenzen voor de organisatie op economisch, financieel, juridisch en sociaal vlak? 

Antwoorden bieden op al deze vragen doen we op 16 en 17 november 2020 tijdens een open sessie.
Sprekers met een vat vol kennis en expertise dompelen jou onder in de wereld van Big Data en Artificiële Intelligentie. 

Als deelnemer pitch je jouw bedrijf en geef je aan voor welke uitdagingen jouw onderneming staat. Het geheel van deze input zal verdeelt worden in kleine subgroepen met een duidelijke voorkeur richting AI of BD. Deze subgroepen vormen doorheen deze 2-daagse een denktank rond beide onderwerpen en gaan aan de slag met hun grote uitdaging onder begeleiding van onze experten. Leer van de besten in hun vak.

Sprekers Jonahtan Berte (Robovision), Renout Van Hove (Growthagent & partner Duval Union) en Herman Wittockx (ethische aspect) geven jou bijkomende inzichten op basis van hun deskundigheid. Ontmoet hen, stel hen persoonlijke vragen en bepaal samen de strategie voor jouw bedrijf. 

Ja, ik neem deel.  

 

We houden hierbij rekening met de Covid19 maatregelen die op dat moment van kracht zijn. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief