Post-Corona seminar krijgt een 2e editie

1 juli 2020 Post-Corona seminar krijgt een 2e editie

De interesse was groot, de inschrijvingen talrijk. 

Begin juli organiseerden we een eerste editie van ons "post-corona" seminar. Het artikel van Karel Cambien, journalist maar eveneens deelnemer, bleven de aanvragen binnen komen en beslisten we een 2e editie te plannen.

Woensdag 7 oktober vatten we opnieuw onze wandelsessie aan  Ja, een wandelsessie. Een uitzonderlijke formule die in deze tijden zeker geapprecieerd wordt door deelnemers op zoek naar reflectie op wat er gebeurd is en wat de toekomstige impact van Covid-19 op onze economie zal hebben. 

Neem jij graag deel aan de 2e editie?

Geert Roelens lanceerde dit initiatief samen met Herman Wittockx (beide aandeelhouders van Hubermont Space) om ondernemers een klantbord te bieden in deze bijzondere tijden.  Na een lekker ontbijt en onder een fantastisch blauwe hemel werd de dag aangevat. Deelnemers werd opgedeeld in verschillende subgroepen om samen de verschillende thema's te bespreken. Observaties en thema's werden aansluitend verzameld, geclusterd en besproken. 

Verschillende deelnemers namen de tijd ons uitgebreid te bedanken voor deze fijne ervaring. Enkele fijne quotes willen we graag met jullie delen:
 

"Het onderwerp was interessant, de setting was perfect en ik heb leuke en interessante mensen ontmoet."

"De openheid van de discussies, de luisterbereidheid van de mensen."

"Een ideaal moment om even stil te staan in deze uitdagende tijden, te reflecteren en vooruit te kijken."

 

Ja, ik neem graag deel aan de sessie op woensdag 7 oktober.
Bezorg me bijkomende praktische informatie. 

 

We houden hierbij rekening met de Covid19 maatregelen die op dat moment van kracht zijn. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief