Unlock the power of AI

2 oktober 2020 Unlock the power of AI
  • Je begrijpt het belang van artificiële intelligentie en big data en voelt de behoefte om hierin stappen te ondernemen?
  • Je wil een voorsprong nemen op jouw concurrent? 
  • Maar je weet niet hoe eraan te beginnen?

Maak kennis met Robovision op dinsdag 17 november en laat je onderdompelen in de wereld van deep learning en big data.

 

Ja, ik dompel mezelf onder.

 

Het Gentse, 60+ koppige Robovision.ai ontwikkelt Deep Learning software die vandaag reeds wordt toegepast in een brede groep industrieën (Agri, Medical, Security, Manufacturing,...)

Het Robovision team groeit en verdubbelt jaarlijks. Dit schalen is nodig om ondersteuning te bieden bij de meer robuuste toepassingen op maat. De krachtige motor van Robovision is te danken aan de open cultuur en de vlakke hiërarchie. Maar vooral aan de dynamiek tussen Ingenieurs, software ontwikkelaars, PHD’s en wiskundigen

Robovision.ai ziet dat de mogelijkheden binnen Artificiele intelligentie groot zijn en bouwt daarom aan een generiek platform om die technologie het beste te kunnen benutten. Computer vision is bijna overal toepasbaar. Robovision wilt zich dus niet beperken tot een specifiek domein. De enige grens op toepassingen lijkt de creativiteit van wie ermee aan de slag gaat.

Het is volgens de Robovision-visie belangrijk dat volledige teams toegang hebben tot AI-innovaties. Door de software toegankelijker te maken kunnen meer mensen samenwerken om accuratere modellen te trainen. Het platform laat iedereen toe om een eigen AI-model te trainen, beheren en uit te rollen. Dit zonder kennis van code.

Het democratiseren van AI is een belangrijke grondslag voor het team. Robovision wil vermijden dat de technologie alleen beschikbaar is voor de ‘smart-few’. Met haar platform maakt Robovision het speelveld gelijk. Met AI zorgt Robovision voor zowel de ‘Return On Investment’ (ROI) en de levensvatbaarheid. Robovision versterkt vandaag zo vele bedrijven, groot en klein.

Ja, Ik neem deel.