Paardencoaching & Yoga

Je kan pas één zijn met je paard als je één bent met jezelf.

Paarden houden ons een spiegel voor en projecteren alles weer terug naar onszelf. Tijdens dit weekend neemt Melanie (Melanie Wittockx Coaching met paarden) je mee in de Ardennen, dicht bij de natuur en prachtige IJslanders, om zo dichter bij jezelf te komen.

Via yoga kom je dichter bij jezelf, maak je weer verbinding met je lichaam en sta je weer stevig in je kracht. De ochtendyoga geeft je een energieboost zodat jouw eigen kracht in verbinding komt met dat van de sterke IJslanders. Je wordt als het ware één met je gekozen paard.

Programma

Vrijdagavond verwelkomen wij jullie graag in Hubermont La Vallée vanaf 18u. Na de rondleiding, maken we met z’n allen kennis in een verbindingskring. We sluiten de avond af met een licht avondmaal.

Zaterdag staat in het teken van de paarden! Na een vitaliserende yogasessie en een krachtig ontbijt, gaan we kennismaken met de IJslanders en kunnen we genieten van een rit te paard. Er is ook ruimte voor me-time. In de avond is er de mogelijkheid om samen te koken. We sluiten af met een zachte yogasessie en meditatie.

Op zondag doen we het rustiger aan. We genieten van een deugddoende ochtendyoge en heerlijk ontbijt, om dan de natuur in te gaan voor een mindful walk. We sluiten dit topweekend af met de lunch.

Prijs: € 495,-- per persoon

Inbegrepen in de prijs:

  • 2 overnachtingen in een gedeelde kamer
  • alle maaltijden (2 ontbijten, 2 lunches en 2 diners)
  • 4 yogasessies
  • mindfull walk
  • coachingsessie tijdens de kennismaking met de IJslanders
  • rit te paard